Line-up voorbeeld

Line up 18 september

Onderstaand het programma voor het VuurVogels event op 18 september. Wil jij er bij zijn of ook een workshop of een intervisie begeleiden, iets delen, of uittesten? Meld je dan aan!

Judith Webber

Voor Judith draait het leven om in connectie zijn met jezelf. Het is de bedoeling dat je dat je voluit LEEFT. Dat je voluit LIEFhebt, jezelf allereerst. Wat zij het liefste doet is mensen AANsteken dat meer en meer te doen.

Haar boodschap: laten we met elkaar verbinden. Elkaar zien. Vertrouwen. Waarderen. En ook: Aanspreken. Prikkelen. Helpen groeien. Menselijk met elkaar omgaan. Het voordeel: we hoeven niet meer te duwen, trekken, sleuren. Dat scheelt een hoop energie. Daar wordt samenwerken écht beter van. Daar wordt onderwijs écht beter van. Daar wordt de wereld écht beter van. BE the change you want to see is Judiths motto.

Petrie Velthof, Maarten Tomassen, Rose Noordzij & Michel Siau

SPARK! sessie Van UIT naar AAN - hoe je jezelf en anderen in beweging krijgt
Rose, maarten, Michelle en Petrie laten zien hoe je met je eigen authentieke aanwezigheid anderen dat ene vonkje kunt geven om mee te gaan in jouw doel.

Maar... wat maakt jou eigenlijk authentiek? Als je nog niet weet wat DAT is, wat doe je dan? Experimenteer! Probeer dingen uit. Hit & miss en kom er zo vanzelf achter.
Uitsmijter: Hoe je liberating structures kunt gebruiken in meetings en teamdagen (bijvoorbeeld) om mensen écht op aan te krijgen.

Wout Plevier

Slechts 30% van Nederlanders werkt op zijn talent en maar 12% werkt met bezieling.

Dat resulteert in veel negatieve stress en heeft een negatieve impact op functioneren mensen. In Corona-tijd is dit verslechterd. En dat kan echt anders.... Energiek en soms hilarisch. Het inspireert je in beweging te komen, met handvatten om de opgedane kennis daadwerkelijk toe te passen.

Alje Bosma

'Het enige geloofwaardige verhaal dat je kunt vertellen, is het verhaal dat je zelf leeft.'

Alje Bosma. Trainer. Troubadour. Theatermaker. Vragensteller en Verhalenverteller. Zin voor zin brengt hij in bijna tastbare teksten het unieke, het andere in de ander aan het licht. Van storing tot story.
Mijn missie is ontmoeten, is het gesprek aangaan met lotgenoten, geestverwanten aan stamtafels op stil makende locaties in of grenzend aan de natuur. Van deze ontmoetingen wordt ook een boek samengesteld met levensverhalen, een mozaïek-vertelling waarin de scherven van dat wat eens was, op een bijzondere wijze worden geïntegreerd.

Dorien Bontrup - Over Essentie én Bezieling.

Dorien nodigt uit om vanuit liefdevolle aandacht aanwezig te zijn voor wat er nú is. Je te geven aan ‘dit moment’ zoals het is. Ze ontlokt je ware aard - de diamant die jij al bent - en die niemand van jou kan afpakken. Ze moedigt aan je hart te volgen

Wijnproeverij (doorlopend)

VuurVogels vindt zijn oorsprong bij Chateau Amsterdam, de eerste City Winery van Nederland. De hele middag ben je in de gelegenheid om de wijnen van Chateau Amsterdam te proeven!

George Parker - Mystery Call

Eye-openers, nieuwe perspectieven en positieve trauma's! Dat is wat je kan verwachten in de Mystery Call. Op onnavolgbare wijze combineert George Parker ingrediënten als illusies, storytelling en comedy. Heerlijk om de middag mee te beginnen: kijk met andere ogen.
George speelt live in op de onderwerpen en thema’s die zijn online audience hem aanreiken. George Parker deed wereldwijd 5000+ keynotes en schreef de bestseller Het Kleine Boek van de Creativiteit. Dat is het resultaat van ruim vijf decennia leven en werk als creatief proces benaderen. Hij vond zichzelf in tien wild uiteenlopende carrières opnieuw uit om te ontdekken hoe we werkelijkheid scheppen en kunnen ombuigen.

Aafke Frederiks - Draw your Zen

Zet je hoofd uit en wordt creatief? Tegenstrijdig? Niettemin! Aafke neemt je mee op een reis door het creatieve deel van je brein! In de online workshop “Draw your Zen” leer je door te tekenen je analytische brein op pauze te zetten en ontdek je op een heel andere manier wat er zich allemaal in je hoofd afspeelt. Ontdek je verbeeldingskracht, werk met je creativiteit en verbind met je inspiratie!

Asha Lalai -ThankYourCaretakers.com

Asha’s missie is om een gelukkigere en vriendelijkere wereld te creëren en is bekend van initiatieven als Brightvibes en OneBillionHappy. Asha helpt al 20 jaar met veel passie mensen om buitengewone niveau’s van innerlijke vrede en geluk te bereiken. Haar huidige project is www.dankaandezorg.nl (www.thankyourcaretakers.com) en ze vraagt jou om mee te denken, praten en delen. Deze interactieve sessie is bedoeld om de moonshot (1 miljoen dankberichten naar 10 miljoen zorgdragers wereldwijd) te bereiken.

Richard Metcalf - The Genuine Contact Way

Richard introduces you to the ‘The Genuine Contact (TM) approach’, which provides practical, holistic tools and frameworks for achieving sustainable health and balance. "Working together should be as natural, healthy, and sustainable as breathing together."

Dorien Bontrup - Wezenlijke Gesprekken

Vreemde tijden. Logisch dat deze crisis veel impact heeft op eenieder. We worden en masse geconfronteerd met onbekendheid en onzekerheid. Heb jij wellicht behoefte om een licht te zetten op jouw struggle? Psycholoog en life coach, Dorien Bontrup nodigt uit om juist nu vanuit liefdevolle aandacht aanwezig te zijn voor je interne tumult. Ze stelt zich beschikbaar voor een wezenlijk gesprek. Interesse? Stuur een mail naar [email protected] en we nemen contact met je op. Dit aanbod is geldig tijdens het event maar ook ervoor en erna. Kosteloos.

Erwin van Beek - Extreme leadership #NOcompromise

Beleef 25 jaar ervaring en research op fysiek/mentaal vlak vanuit SWAT, Millitary Police en Armed & Special forces. Vanuit zijn Special Forces achtergrond leert Erwin je over omgaan met druk , moeilijke beslissingen nemen, doelen stellen en (persoonlijk) leiderschap. Hij gaat met je in gesprek over de 6 pijlers nodig voor een zinvol, lang en gelukkig leven. Leer over de #NOcompromise mindset van deze judo & crossfit atleet met meerdere internationale medailles.

Klaas van Donkersgoed - Op elkaar ingespeeld

Hoe je samen muziek kunt maken, kan je veel vertellen over potentiële teamperformance. Klaas neemt je mee in een wereld waar klanken het geluid van samenwerking weerspiegelen. Je gaat daadwerkelijk ervaren hoe het voelt om 'out of tune' te zijn. Muzikale ervaring is geen vereiste voor succes in deze workshop 🙂 Hoe goed klinkt jouw team?

Pieter Jan de Bree – Dialoog in het Donker

'Being blind isn't just those who cannot see; but those who cannot envision’.

Wat is er voor nodig om oprecht en met aandacht te kunnen luisteren? Pieter Jan de Bree creëert een bijzondere setting, in het donker en vrij van prikkels, waarin je met elkaar in gesprek gaat. Dit dwingt je te focussen op andere zintuigen, waardoor een nieuw perspectief ontstaat. Wat betekent dit voor samenwerking? Hoe breng je kun de geleerde lessen in de praktijk binnen je team? Wat brengt dit voor jou persoonlijk aan het licht?

Sylvie Kroef - Over Afscheid

Sylvie gaat met je in gesprek over de totstandkoming van haar boek “Over afscheid” en over de levenslessen uit de gesprekken met 60 mensen die zelf ziek zijn of van hun dierbare afscheid hebben moeten nemen. Hoe kun je gemakkelijker over dat einde praten? Hoe ga je om met iemand die niet lang meer te leven heeft? Wat zeg je tegen je zieke buurvrouw in de supermarkt? En wat bespreek je met je vader als het einde nadert? Moeilijke vragen waar je het antwoord niet altijd op weet.

Dorien Bontrup – DIT moment. Je bent wat je zoekt

Deze intieme en persoonlijke workshop is voor iedereen die anders naar zichzelf wil leren kijken. Veel mensen zoeken naar interne transformatie. Verlangend naar meer rust, geluk, liefde, authenticiteit. Life coach en psycholoog Dorien draait het om: je bent wat je zoekt. Het is juist de zoektocht die onrustig maakt. De eerste aanzet tot wezenlijke verandering is in te zien hoe jij jezelf, onschuldig, verlaat. Met welke neigingen en denkbeelden keer je jouw essentie de rug toe? Dorien vertelt openhartig over een intense en tegelijkertijd simpele ommekeer die in 2010 in haar leven plaats vond.

Ingrid, John, Caroline & Su Mee – Future of Leadership

In gesprek met Ingrid, Caroline, John & Su Mee, zul je ervaren dat de toekomst van leiderschap gaat over "goede mensen". Authenticiteit zal in waarde winnen. Deze leiders delen hun nieuw ontwikkelde model (+soon-to-be app!) met jou en zijn op zoek naar feedback en mensen die meedenken.

Wijnproeverij (doorlopend)

VuurVogels vindt zijn oorsprong bij Chateau Amsterdam, de eerste City Winery van Nederland. De hele middag ben je in de gelegenheid om de wijnen van Chateau Amsterdam te proeven!