VuurVogels 18 oktober 2019

Stephan Ummelen - Church of Change & de zin en onzin van waardengedreven organisaties

Stephan werkt, samen met zijn broer Sander aan vertrouwen binnen organisaties. Samen zijn zij in 2015 'Waardengedreven' gestart; een vrijdenkend bureau dat de dialoog over waarden in organisaties faciliteert. Daarnaast is Stephan initiatiefnemer van 'Church of Change' een religieloze kerk die zoekt naar zingeving en gemeenschap. Stephan komt vertellen over de zin en onzin van waarden in organisaties en het starten van een religieloze kerk als vindplaats voor betekenis in tijden van betekenisloosheid.

Ron Immink - Toekomst gericht ondernemen

Ron Immink is a speaker, ecopreneur, futurist, author and storyteller. He is the author of many entrepreneurship and strategy focused books. He is a regular contributor on Newstalk radio, a regular public speaker on innovation, strategy, future trends and entrepreneurship. In this session Ron will enlighten us with his vision on the future of entrepreneurship, strategy, innovation and future trends.

Koen van 't Hof - Gedragsinverventies

Dé hamvraag die menigeen bezig houdt - of je nu manager, medewerker, adviseur of gewoon vader of moeder bent. Hoe beïnvloed je gedrag? Koen van 't Hof ontwerpt en implementeert gedragsinterventies en neemt je mee in de wereld van beïnvloedingstechnieken

Steven van den Heuvel - de Transitiecirkel

Je persoonlijke leven heeft alles te maken met je leiderschap in je werk. De hechting met opvoeders is bepalend hoe we geneigd zijn ons te verbinden met anderen. In deze ervaringsworkshop zal je stil staan bij de reis die je hebt afgelegd en de reis die je mag gaan maken. Steven zal zijn eigen zoektocht delen en jou als deelnemer uitnodigen om zelf opzoek te gaan. Niet om je leven je problematiseren maar wel om je uit te nodigen je volle potentie te benutten met plezier.

Comments are closed.