Erwin van Beek - Extreme leadership #NOcompromise

Beleef 25 jaar ervaring en research op fysiek/mentaal vlak vanuit SWAT, Millitary Police en Armed & Special forces. Vanuit zijn Special Forces achtergrond leert Erwin je over omgaan met druk , moeilijke beslissingen nemen, doelen stellen en (persoonlijk) leiderschap. Hij gaat met je in gesprek over de 6 pijlers nodig voor een zinvol, lang en gelukkig leven. Leer over de #NOcompromise mindset van deze judo & crossfit atleet met meerdere internationale medailles.

Klaas van Donkersgoed - Op elkaar ingespeeld

Hoe je samen muziek kunt maken, kan je veel vertellen over potentiële teamperformance. Klaas neemt je mee in een wereld waar klanken het geluid van samenwerking weerspiegelen. Je gaat daadwerkelijk ervaren hoe het voelt om 'out of tune' te zijn. Muzikale ervaring is geen vereiste voor succes in deze workshop 🙂 Hoe goed klinkt jouw team?

Pieter Jan de Bree – Dialoog in het Donker

'Being blind isn't just those who cannot see; but those who cannot envision’.

Wat is er voor nodig om oprecht en met aandacht te kunnen luisteren? Pieter Jan de Bree creëert een bijzondere setting, in het donker en vrij van prikkels, waarin je met elkaar in gesprek gaat. Dit dwingt je te focussen op andere zintuigen, waardoor een nieuw perspectief ontstaat. Wat betekent dit voor samenwerking? Hoe breng je kun de geleerde lessen in de praktijk binnen je team? Wat brengt dit voor jou persoonlijk aan het licht?

Sylvie Kroef - Over Afscheid

Sylvie gaat met je in gesprek over de totstandkoming van haar boek “Over afscheid” en over de levenslessen uit de gesprekken met 60 mensen die zelf ziek zijn of van hun dierbare afscheid hebben moeten nemen. Hoe kun je gemakkelijker over dat einde praten? Hoe ga je om met iemand die niet lang meer te leven heeft? Wat zeg je tegen je zieke buurvrouw in de supermarkt? En wat bespreek je met je vader als het einde nadert? Moeilijke vragen waar je het antwoord niet altijd op weet.

Dorien Bontrup – DIT moment. Je bent wat je zoekt

Deze intieme en persoonlijke workshop is voor iedereen die anders naar zichzelf wil leren kijken. Veel mensen zoeken naar interne transformatie. Verlangend naar meer rust, geluk, liefde, authenticiteit. Life coach en psycholoog Dorien draait het om: je bent wat je zoekt. Het is juist de zoektocht die onrustig maakt. De eerste aanzet tot wezenlijke verandering is in te zien hoe jij jezelf, onschuldig, verlaat. Met welke neigingen en denkbeelden keer je jouw essentie de rug toe? Dorien vertelt openhartig over een intense en tegelijkertijd simpele ommekeer die in 2010 in haar leven plaats vond.

Ingrid, John, Caroline & Su Mee – Future of Leadership

In gesprek met Ingrid, Caroline, John & Su Mee, zul je ervaren dat de toekomst van leiderschap gaat over "goede mensen". Authenticiteit zal in waarde winnen. Deze leiders delen hun nieuw ontwikkelde model (+soon-to-be app!) met jou en zijn op zoek naar feedback en mensen die meedenken.

Wijnproeverij (doorlopend)

VuurVogels vindt zijn oorsprong bij Chateau Amsterdam, de eerste City Winery van Nederland. De hele middag ben je in de gelegenheid om de wijnen van Chateau Amsterdam te proeven!